Vloertegels nodig?

Vloertegels

Bent u op zoek naar nieuwe vloer voor uw woning? Heeft u al eens aan keramische tegels gedacht? Een vloer naar uw wensen vindt u bij Lemmens Tegels. Lemmens Tegels verkoopt kwalitatieve vloeren en tegels van verschillende stijlen en formaten in keramiek. Een keramische tegel is erg praktisch: niet alleen is een keramische vloertegel erg mooi en is deze te verkrijgen in vele uiteenlopende kleuren en motieven, maar de tegelvloer is ook enorm duurzamer en makkelijker schoon te houden.

De keramische tegel is natuurlijk

Een keramische tegel is gemaakt van natuurlijke bestanddelen zoals klei en zand. Hieraan zijn nog andere materialen en kleurstoffen toegevoegd. Keramische tegels met bijvoorbeeld een betonlook of metaallook brengen een moderne sfeer in uw huis, terwijl de klassiekere modellen (natuursteenlook of houtlook) een gezellige en familiale sfeer uitstralen. De tegels van Lemmens verhogen sowieso de waarde van uw interieur. Een mooie tegelvloer laat uw meubels ook beter tot hun recht komen. Niets is prettiger dan dat uw vloer kras- en vlekvrij blijft. Met keramische tegels krijgt u deze garantie. Lemmens heeft enkel kwaliteitsvolle vloertegels te koop.

keramische-tegels-buiten_1.jpg

Keramische tegels, een ideaal alternatief

Lemmens Tegels verkoopt keramische vloertegels voor elke ruimte in uw huis. Wij hebben tegels die qua uiterlijk identiek zijn aan vaak gebruikte materialen, zoals natuursteen, beton of hout maar die een veel hogere duurzaamheid hebben dan de materialen die ze imiteren.  Al vinden wij persoonlijk het woord imitatie nogal oneerbiedig voor deze producten, verbeterde versies van het origineel is eigenlijk meer toepasselijk. Deze tegelvloeren zijn er in vele maten en in alle kleuren. Lemmens Tegels verkoopt uitsluitend keramische tegels van gerenommeerde Europese merken.
Wilt u een gesprek over nieuwe vloertegels met de experten van Lemmens? Dan kunt u dit het beste doen via de website, per e-mail of telefoon.  Al valt een bezoek aan onze toonzaal waar u het prachtige gamma kan zien met eigen ogen natuurlijk het meest aan te raden! 

keramische-tegel.jpg

Onze service en advies

Wij van Lemmens Tegels adviseren u graag over onze keramische tegels. Wanneer u bij Lemmens Tegels uw vloertegels bestelt, bestel dan altijd een bepaald percentage of een paar tegels extra.  Een ongelukje is snel gebeurd tijdens de plaatsing, nadien of de maten van uw plan zijn niet 100% waarheidsgetrouw. Tegels die op een later moment geproduceerd zijn kunnen namelijk afwijken qua kleur of maat.  Een ander kleurbad en caliber zoals we dat in vaktermen noemen.
Laat u door Lemmens Tegels adviseren over de vorm- en kleurmogelijkheden aangepast aan elke ruimte van uw huis en verbaas u over het gamma, de kwaliteit en dit alles perfect passend in uw budget.
Vloersteen kopen doet u dus het best bij Lemmens, dé specialist in keramische vloer- en wandtegels!