Ben je vloerder of architect?

Ik ben vloerder Ik ben architect

Bij Lemmens Tegels zijn we steeds op zoek naar samenwerkingen met vakmensen.

Om de beste service te garanderen willen we namelijk niet enkel tegels aanbieden, maar ook professionals aanbevelen die ze degelijk kunnen plaatsen. Wij kunnen hen naar jou doorverwijzen, waarna je tijdens een eigen afspraak je plaatsingsofferte kan voorstellen.

Heb je zelf klanten die op zoek zijn naar de geschikte tegel? Door hen te verwijzen naar onze toonzaal, kunnen wij je voorzien van een mooie beroepskorting. Daarbij gaan we voluit voor kwaliteit: we bieden enkel tegels aan waar we trots op zijn en doen dit aan aanvaardbare tariefprijzen, zodat de klant zich niet bedrogen of verplicht voelt om een aankoop te doen. Bovendien zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe evoluties en tegeltrends, zodat uw klanten kunnen genieten van een aangename toonzaal en begeleiding van experten.

We zijn niet enkel op zoek naar tegelplaatsers uit de streek, maar hebben ook interesse in samenwerkingen met kandidaten die op een grotere afstand wonen. Ook dit is een goede zaak voor ons allebei, want Lemmens Tegels trekt klanten aan uit een groot gebied.

Voor een langdurige en vruchtbare samenwerking zijn we op zoek naar loyale mensen met vakkennis. Lemmens Tegels wil steeds garant staan voor vertrouwen, kwaliteit en service en wil dan ook enkel samenwerken met mensen die volledig achter deze waarden staan.

Bij Lemmens Tegels houden we van een goed contact met architecten en interieurarchitecten.

We houden je dan ook graag op de hoogte van de laatste trends en evoluties die een impact hebben op keramische tegels. We volgen dit op de voet en dit valt dan ook terug te zien in onze toonzaal, waar er regelmatig aanpassingen in het gamma zijn. Op die manier ben je ervan verzekerd dat jouw smaak, of die van je opdrachtgever, terug te vinden zal zijn!

Uitstekende service en kwaliteit leveren is voor ons enorm belangrijk. Naast uitmuntende tegels willen we ook zorgen voor een vlekkeloze plaatsing: wij kunnen dan ook enkele ervaren vakmannen warm aanbevelen.

Indien je interesse hebt, kan je ons altijd contacteren voor meer specifieke informatie. We bieden je graag een luisterend oor in dit project, en zullen er alles aan doen om je de juiste producten aan te bevelen.